Επιλογή Σελίδας

Υπηρεσίες
Your Cooperator
για Ιδιώτες

Ζούμε στην εποχή που στην καθημερινότητα μας παρουσιάζονται διαρκώς νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τη διεκπεραίωση των αναγκών μας. Είναι κρίμα αυτό να μας δυσκολεύει. Ελάτε λοιπόν, μαζί να κάνουμε τα δύσκολα… απλά!

Λογιστικές - Φορολογικές Υπηρεσίες

O Your Cooperator παρέχει μια σειρά από λογιστικές-φορολογικές υπηρεσίες, που μπορούν να στηρίξουν απόλυτα ιδιώτες και επιχειρήσεις. Διαχείριση οικονομικών και εξειδικευμένες υπηρεσίες από έμπειρα στελέχη.

Εμπορικά Σήματα

Κατοχυρώστε ως trademark την επωνυμία, το λογότυπο, το domain name, το διακριτικό τίτλο, τα ονόματα προϊόντων ή υπηρεσιών της επιχείρησης σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατία.

Νομικές Υπηρεσίες

Το σύγχρονο περιβάλλον απαιτεί σωστά και προσεκτικά βήματα, τόσο για την τήρηση του ελληνικού νομοθετικού πλαισίου, όσο και για την τήρηση των ευρωπαϊκών νομοθετικών κανόνων. Οι νομικές υπηρεσίες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ίδρυσης μιας επιχείρησης, αλλά και βασικός πυλώνας για την αρμονική συνύπαρξη των πολιτών.

Μεταφράσεις

Οι επιχειρήσεις που απευθύνονται σε διεθνείς αγορές είναι απαραίτητο να παρουσιάζουν υπηρεσίες και προϊόντα στην μητρική γλώσσα που στοχεύουν να επεκταθούν. Μια επαγγελματική μετάφραση προσδίδει κύρος στην επιχείρηση, ενώ αποφεύγονται τυχόν παρερμηνείες. Ωστόσο και οι ιδιώτες στη σύγχρονη εποχή έχουν ανάγκη από μετάφραση εγγράφων για να διεκπεραιώσουν προσωπικές τους υποθέσεις.

Διεκπεραιώσεις Οχημάτων

Η ομάδα του Your Cooperator έχοντας συνεργάτες με πολυετή πείρα στις διεκπεραιώσεις αυτοκινητιστικών υποθέσεων, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αφορά τόσο τα ιδιωτικά όσο και τα επαγγελματικά σας αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες όπως μεταβιβάσεις, αντικατάσταση – απώλεια αδειών και πινακίδων, άρση παρακράτησης, διαγραφή οχημάτων, αναθεώρηση και αντικατάσταση διπλωμάτων.

Τουριστικές Υπηρεσίες

Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σας και ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στον τουρισμό, δημιουργούμε για εσάς τα καλύτερα τουριστικά πακέτα. Έξυπνες και οικονομικές λύσεις με τη φιλοσοφία της άριστης ποιότητας να μην λείπει ποτέ από το αποτέλεσμα μας.

Τεχνικές - κατασκευαστικές

Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα. Η συνεργασία μας με άριστα καταρτισμένους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς, καθώς και η χρήση έμπειρου εργατικού δυναμικού εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Καταγράψτε την ανάγκη σας.

5 + 13 =