Επιλογή Σελίδας

Ο συνεταιρισμός Your Cooperator είναι μια ομάδα επαγγελματιών που απαρτίζεται από συμβούλους και επιστήμονες.

Λειτουργούμε συνεργατικά, αναλαμβάνοντας να υλοποιήσουμε από απλά έως απαιτητικά και εξειδικευμένα projects, σε ένα άριστα οργανωμένο ομαδικό περιβάλλον, ευχάριστο κλίμα και δίκαιη συνοχή μεταξύ των διοικητικών μελών του οργανισμού. Το σχήμα διαμορφώνουν άτομα από όλους τους κλάδους των επιστήμων, ενδεικτικά οικονομολόγοι, λογιστές, ασφαλιστές, δικηγόροι-συμβολαιογράφοι, μηχανικοί, γιατροί, φωτογράφοι, προγραμματιστές, σύμβουλοι επιχειρήσεων, άτομα από το χώρο του marketing, των πωλήσεων, του design και του τουρισμού, καθώς και από άλλους κλάδους.

Στόχος

Στόχος μας είναι να παρέχουμε οικονομικά και ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών και υποστήριξης τόσο στους
ιδιώτες-κατοίκους εξωτερικού και εσωτερικού όσο και σε επιχειρήσεις. Ο συνεταιρισμός προσφέρει κάθε υπηρεσία που θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας. Το ποιοτικό αποτέλεσμα των υπηρεσιών, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες και η αμεσότητα του Your Cooperator, είναι τα στοιχεία που έχουν διαμορφώσει το όραμα ολόκληρης της ομάδας. Σκοπός μας είναι η επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων.

Η σύγχυση που έχει δημιουργηθεί στην αγορά στον κλάδο των υπηρεσιών είναι και το βασικό κενό που καλύπτει ο συνεταιρισμός. Μέσα από τη συνεργασία των επαγγελματιών θα επωφεληθούν οι πελάτες μας, αφού θα φτάσει σε αυτούς η καλύτερη δυνατή υπηρεσία!

We are Your Cooperator. Υour right hand for all your needs.

Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Μια ομάδα με επαγγελματισμό και σταθερές αξίες είναι αυτή που στελεχώνει τον οργανισμό μας, με πρώτο μέλημα τη σκληρή δουλειά και το άρτιο αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες

Παρέχουμε μια γκάμα υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Υποστήριξη

Κατανοούμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε άμεσες και πρακτικές λύσεις.

Ασφάλεια

Λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για την προστασία της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας του συνεργάτη μας.

Ομάδα

Εμπειρία. Εξειδίκευση. Καινοτομία. Σύγχρονες λύσεις. Συνεργασίες.