Επιλογή Σελίδας

Υπηρεσίες
Your Cooperator
για κατοίκους του εξωτερικού

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση τόσο των Ελλήνων όσο και των ανθρώπων οι οποίοι διαμένουν εκτός Ελλάδας. Οι κάτοικοι του εξωτερικού και οι ομογενείς, σε έναν αυξανόμενο αριθμό τα τελευταία χρόνια, έχουν ανάγκη όλο και περισσότερο από σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας υπηρεσίας που θα υποστηρίζει φυσικά πρόσωπα (διεκπεραιώσεις σε εφορίες, υπουργεία και λοιπές υπηρεσίες), καθώς και νομικά πρόσωπα των οποίων οι εκπρόσωποι βρίσκονται εκτός Ελλάδος.

Στο πλαίσιο των βασικών προσφερόμενων υπηρεσιών θα είναι και η προώθηση συνεργασιών μεταξύ επιχειρήσεων εσωτερικού και εξωτερικού, ώστε να δημιουργηθεί μεταξύ τους ένα δίκτυο ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών.

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών – επιστημόνων οι οποίοι ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε ευκολότερη την διεκπεραίωση των καθημερινών αναγκών σας.

Λογιστικές - Φορολογικές Υπηρεσίες

O Your Cooperator παρέχει μια σειρά από λογιστικές-φορολογικές υπηρεσίες, που μπορούν να στηρίξουν απόλυτα ιδιώτες και επιχειρήσεις. Διαχείριση οικονομικών και εξειδικευμένες υπηρεσίες από έμπειρα στελέχη.

Εμπορικά Σήματα

Κατοχυρώστε ως trademark την επωνυμία, το λογότυπο, το domain name, το διακριτικό τίτλο, τα ονόματα προϊόντων ή υπηρεσιών της επιχείρησης σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατία.

Γραφιστικές Υπηρεσίες / Design

Δημιουργικά projects και στοχευμένες ανάγκες. Αυτά είναι τα στοιχεία που χρειάζεται η δημιουργική μας ομάδα για να υλοποιήσει για εσάς την καλύτερη εταιρική ταυτότητα, το σχεδιασμό της εικόνας σας και την επικοινωνία που θα σας συντροφεύσει όλα τα χρόνια της δράσης σας.

Marketing / Social Media

Σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνικές Marketing για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οδηγείστε στην επιχείρησή σας όσους περισσότερους δυνητικούς πελάτες μπορείτε. Η επικοινωνία με το κοινό του δικού σας brand οφείλει να είναι απλή και άμεση.

Web Development

Δημιουργήστε ένα πρόσθετο κανάλι πωλήσεων ή κάντε ένα ακόμα βήμα για την ψηφιακή μετατροπή της επιχείρησής σας. Μια δυνατή και ποιοτική παρουσία στο διαδίκτυο είναι δεδομένο πως θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας άμεσα και θα σας φέρει κοντά σε νέους δυνητικούς πελάτες.

Πωλήσεις / Προώθηση Πωλήσεων

Οι πωλήσεις και το αντίστοιχο τμήμα πωλήσεων είναι τομέας βαρύνουσας σημασίας για μια επιχείρηση. Για αυτό το λόγο παρέχουμε ένα δίκτυο έμπειρων πωλητών που είναι σε θέση να μεταφέρει το προϊόν και την υπηρεσία σας τόσο σε B2B όσο και σε B2C κανάλια.

Οργάνωση Επιχειρήσεων

Η στρατηγική ανάπτυξη της επιχείρησης σας έχει ως κεντρικό άξονα τη συνεχόμενη οργάνωση και την ανακάλυψη νέων τεχνικών στο πλαίσιο του management. Χρειάζεται μια επιχείρηση ένα συνεπές πλάνο διοίκησης; Ελάτε να μάθουμε μαζί την απάντηση.

Νομικές Υπηρεσίες

Το σύγχρονο περιβάλλον απαιτεί σωστά και προσεκτικά βήματα, τόσο για την τήρηση του ελληνικού νομοθετικού πλαισίου, όσο και για την τήρηση των ευρωπαϊκών νομοθετικών κανόνων. Οι νομικές υπηρεσίες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ίδρυσης μιας επιχείρησης, αλλά και βασικός πυλώνας για την αρμονική συνύπαρξη των πολιτών.

Μεταφράσεις

Οι επιχειρήσεις που απευθύνονται σε διεθνείς αγορές είναι απαραίτητο να παρουσιάζουν υπηρεσίες και προϊόντα στην μητρική γλώσσα που στοχεύουν να επεκταθούν. Μια επαγγελματική μετάφραση προσδίδει κύρος στην επιχείρηση, ενώ αποφεύγονται τυχόν παρερμηνείες. Ωστόσο και οι ιδιώτες στη σύγχρονη εποχή έχουν ανάγκη από μετάφραση εγγράφων για να διεκπεραιώσουν προσωπικές τους υποθέσεις.

Διεκπεραιώσεις Οχημάτων

Η ομάδα του Your Cooperator έχοντας συνεργάτες με πολυετή πείρα στις διεκπεραιώσεις αυτοκινητιστικών υποθέσεων, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αφορά τόσο τα ιδιωτικά όσο και τα επαγγελματικά σας αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες όπως μεταβιβάσεις, αντικατάσταση – απώλεια αδειών και πινακίδων, άρση παρακράτησης, διαγραφή οχημάτων, αναθεώρηση και αντικατάσταση διπλωμάτων.

Τεχνικές - κατασκευαστικές

Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα. Η συνεργασία μας με άριστα καταρτισμένους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς, καθώς και η χρήση έμπειρου εργατικού δυναμικού εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τουριστικές Υπηρεσίες

Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σας και ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στον τουρισμό, δημιουργούμε για εσάς τα καλύτερα τουριστικά πακέτα. Έξυπνες και οικονομικές λύσεις με τη φιλοσοφία της άριστης ποιότητας να μην λείπει ποτέ από το αποτέλεσμα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Καταγράψτε την ανάγκη σας.

10 + 8 =