Επιλογή Σελίδας

Γιατί Your Cooperator;

Δεν θέλει κόπο, θέλει συνεργασίες.

Οι αρχές μας και η φιλοσοφία μας βρίσκονται σε μια τόσο μικρή πρόταση. Η ομάδα του Your Cooperator, μέσα από τη συνεργατική νοοτροπία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν πυρήνα συνεργατών που μπορούν να υποστηρίξουν ιδιώτες που απασχολούνται από καθημερινά προβλήματα αλλά και μια επιχείρηση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της. Έμπειρα στελέχη, με εξειδίκευση στους κλάδους δράσης τους, είναι σε θέση να παρέχουν λύσεις και υπηρεσίες, ώστε να βοηθήσουν στην απλοποίηση της καθημερινότητας των ιδιωτών αλλά και στη συνολική ανάπτυξη της επιχείρησης.

Από την ιδέα στην πράξη.

Αν έχετε μια επιχειρηματική ιδέα και σκέφτεστε να περάσετε στην υλοποίηση, αλλά απαιτείται μια ομάδα που θα σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις,
Αν έχετε ένα πρόβλημα και νιώθετε ότι έχετε “πελαγώσει”

είναι σίγουρο ότι οι άνθρωποι του Your Cooperator θα γίνουν οι καθημερινοί σας συνεργάτες. Σκοπός μας είναι να έχετε μια ήρεμη καθημερινότητα και η επιχείρηση σας να βρεθεί στη θέση που της αξίζει και να καθιερωθεί ως μια βιώσιμη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ελένη Φέσσα-Βολίκα

Στην ομάδα του Your Cooperator εκτιμούμε τη θετική και ενεργητική τους στάση. Είναι μια υπεύθυνη, συνεπής και αξιόπιστη ομάδα με την οποία χαιρόμαστε να συνεργαζόμαστε.

Ελένη Φέσσα-Βολίκα
Άννα Μηχανού

Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, ο Your Cooperator αναλαμβάνει να κάνει το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου.

Άννα Μηχανού
Κάτοικος εξωτερικού
Φωτεινή Χαλβαντζή

Είναι πάντα ευχάριστο να δουλεύουμε με το συνεταιρισμό Your Cooperator. Μια ομάδα με επαγγελματισμό και ενεργητικότητα που εμπιστευόμαστε.

Φωτεινή Χαλβαντζή
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Δημήτρης Σταυρακόπουλος

Χάρη στην ομάδα του Your Cooperator, έχουμε καταφέρει να εξοικονομήσουμε χρόνο από άλλες υποθέσεις και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς.

Δημήτρης Σταυρακόπουλος
Επιχειρηματίας και κάτοικος εξωτερικού
Θωμάς Αργυρός

Ο συνεταιρισμός  Your Cooperator έχει συμβάλλει ιδιαίτερα στην επιχείρησή μας. Είναι ένας αληθινός μακροπρόθεσμος συνεργάτης.

Θωμάς Αργυρός
Επιχειρηματίας
Δημήτρης Μπαλές

Ο συνεταιρισμός Your Cooperator προσφέρει στην επιχείρησή μας την προσοχή και τη φροντίδα που της αξίζει. Τoν προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δημητρής Μπαλές
Επιχειρηματίας

Σκεφτόμαστε διαφορετικά, ερευνούμε, στοχεύουμε και δημιουργούμε. Βασικοί άξονες όλων των υπηρεσιών του Your Cooperator. Το πρόβλημα σας, η επιχείρηση σας και η ιδέα σας δεν είχαν ποτέ τόση αξία. Υλοποιούμε στρατηγικές που φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα.

Έρευνα

Πραγματοποιούμε για εσάς μελέτες και έρευνες που θα δώσουν στην επιχείρηση σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Καθορισμός Στόχων

Δημιουργούμε μαζί το πλάνο των στόχων σας και σκεφτόμαστε βήμα-βήμα την ανάπτυξη σας.

Υποστήριξη

Παρέχουμε οικονομικά πακέτα υπηρεσιών για το σύνολο των αναγκών σας, με σκοπό τη διαρκή εξέλιξη σας.

Εξειδίκευση

Τα έμπειρα στελέχη της ομάδας μας είναι σε θέση να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες και λύσεις σε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης σας.